Vesti – Počinje Air France-ova OH LALA DEALS promocija – Travel Magazine

Počinje Air France-ova OH LALA DEALS promocija

Počinje Air France-ova OH LALA DEALS promocija

Kao i tokom prethodnih godina, Air France je odlučio da svojim putnicima u Srbiji čestita novogodišnje i božićne praznike velikom OH LALA DEALS promocijom, koja će ove godine trajati od 7. do 21. januara.

U ovom periodu, putnici iz Beograda će moći da kupe povratne karte do više od 100 gradova sveta po jedinstvenim cenama, a među destinacijama na promociji nalaze se i neki od najposećenijih gradova sveta poput Pariza, Njujorka, Punta Kane, Rio de Žaneira, Buenos Ajresa, Havane… Ukoliko ste sebi poželeli više putovanja u ovoj godini, prava je prilika da počnete, jer karte kupljene tokom promocije mogu da se iskoriste u periodu od 7. januara do 30. juna 2020.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Pariz već od 169 evra
  • Njujork već od 389 evra
  • Vašington već od 389 evra
  • Majami već od 489 evra
  • Havana već od 519 evra
  • Rio de Žaneiro već od 629 evra
  • Punta Kana već od 659 evra

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku

https://www.airfrance.rs/RS/en/local/resainfovol/meilleuresoffres/ohlala_deals.htm

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Već godinama Air France OH LALA DEALS promocija omogućava putnicima iz Srbije da po najpovoljnijim cenama stignu do najudaljenijih kutaka sveta. Cilj nam je da ova promocija postane nezaobilazna tradicija u kalendaru naših putnika, jer ne postoji lepši poklon za početak godine od putovanja. Želja nam je da što većem broju putnika omogućimo da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Moja preporuka je, naravno, Pariz, jer je to grad koji je živ i interesantan u svako doba godine i odakle Air France-ova mreža leTova vodi ka preko 1.000 destinacija, a povratna karta košta samo 169 evra.”

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
1Shares
Podelite ovaj članak...

1 komentar

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *