– Pogodite kraj Igre prestola i osvojite odmor u Hrvatskoj – Travel Magazine

Pogodite kraj Igre prestola i osvojite odmor u Hrvatskoj

Pogodite kraj Igre prestola i osvojite odmor u Hrvatskoj

Poslednja sezona Igre prestola upravo je počela, a diskusije na društvenim mrežama o mogućim zvaršecima i o tome ko će umreti, ko preživeti, a kome će pripasti gvozdeni presto, ne jenjavaju.

Da li će Džon Snežni zaista postati kralj? Šta će se desiti sa Deneris? Možda će nas Sansa sve iznenaditi? Još šest epizoda ostalo je do kraja, a oni koji misle da znaju odgovore na ova pitanja mogu da osvoje putovanje u Hrvatsku.

“Mislite da možete da pogodite kraj finalne sezone Igre prestola? Ako je tako, dobijate priliku da osvojite luksuznu Game of Thrones turu u Hrvatskoj“, piše na sajtu kompanije Unforgettable Croatia.

Inače, Hrvatska je jedna od destinacija na kojima su snimane scene za ovu seriju, a Unforgettable Croatia srećnog dobitnika vodi na sedmodnevni luksuzni obilazak Splita (tri noćenja) i Dubrovnika (četiri noćenja) za dvoje, sa obezbeđenim smeštajem u hotelima sa pet zvezdica i vođenim turama po lokacijama na kojima je serija snimana. Prevoz do i od destinacije ne spada u pokrivene troškove.

Da biste učestovali, morate da se prijavite do 05. maja i da na sajtu kompanije napišete ukratko (do 1.000 karaktera) kako vi zamišljate kraj Igre prestola. Ukoliko je vaša pretpostavka tačna, možete postati dobitnik luskuznog putovanja. Ako želite da saznate više o ovome ili da se prijavite, to možete uraditi ovde.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X