Vesti – Polovina Britanaca ne veruje da su higijenski uslovi u hotelima dobri u doba korone – Travel Magazine

Polovina Britanaca ne veruje da su higijenski uslovi u hotelima dobri u doba korone

Polovina Britanaca ne veruje da su higijenski uslovi u hotelima dobri u doba korone

Koliko vam je bitna higijena u hotelima? Najbitnija? Tako smo i mislili. Pa zamislite reakcije ljudi iz popularnog, istraživačkog tv šou Inside Edition, kada su nedavno otkrili da se nekoliko kultnih njujorških hotela ne čisti između gostiju, uprkos rigoroznim merama koje se preporučuju u sred korone.

Ova vest podstakla je britansku kompaniju End of Tenancy Cleaning da pita ukupno 1.894 Britanaca o njihovoj higijeni prilikom boravka u hotelu, najprljavijim pronađenim stvarima kao i onome što ih dočeka u hotelima u kojima su do sada boravili.

Rezultati su bili krajnje zanimljivi. Čak 92% Britanaca je odgovorilo kako im je posetljina najprljaviji predmet koji se nalaze u hotelskoj sobi. Nakon ovog saznanja, logičan rezultat je pokazao da će 87% ispitanika proveriti posteljinu pre upotrebe. Skoro polovina Britanaca provešće 30 minuta čisteći sopstvenu hotelsku sobu pre upotrebe!

Među ostalim predmetima koje Britanci nalaze krajnje prljavim prilikom ulaska u sobu su čaše i krigle (88%), daljinski upravljači (87%) i prekidači za svetlo (84%). Studija je takođe otkrila da bi 14% Britanaca donelo u hotel svoju posteljinu i peškire. Zanimljivo je da bi čak 51% donelo izbeljivač, a 26% svoju čašu ili šolju. 

Pogledajte koje mere su sačekale nemačke turiste u španskim hotelima na Majorci, kao i koje stvari će se definitivno promeniti u svetu putovanja nakon pandemije. Saznajte i da li je dezinfekcija stvari nakon puta nova realnost svih nas.

Ostale vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
1Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *