Vesti – Porodice prve u redu za putovanja ove godine – Travel Magazine

Porodice prve u redu za putovanja ove godine

Porodice prve u redu za putovanja ove godine

Porodice su grupacija koja najviše želi da ode na odmor, ali više od polovine putnika planira da rezerviše u poslednjem trenutku, podaci su najnovijeg istraživanja.

Global Media je rekao da su podaci iz ankete „Glas nacije“ i drugih izvora otkrili da je 58% ispitanika odgovorilo kako planira da odvoji malo više novca za putovanja ove godine, dok trećina ne planira da promeni iznos koji troši na putovanja.

Paket drzavne pomoci
PROČITAJTE I…

Da li je novi paket državne pomoći opet zanemario turizam?

Obavezna refundacija –  prva na listi želja putnika prilikom izbora aranžmana

Politika otkazivanja travel kompanije najvažniji je aspekt prilikom rezervacije, rekli su ispitanici. Zabrinjavajuće je da su se neki ispitanici opteretili pitanjem da li je odgovorno uopšte putovati ove godine.

Nešto više od polovine ispitanika reklo je da će ove godine rezervisati odmor u svojoj zemlji, zapravo 81% je reklo da sada ima veću želju za istraživanjem svog lokalnog područja.

Podaci su predstavljeni na okruglom stolu koji su vodili TravelMole, Go To Places i Global Media. Takođe su razgovarali o upotrebi odgovarajućih i osetljivih slika u promocijama i dogovoreno je da će fotografije velikih grupa biti neugodne u trenutnoj klimi.

Za vrlo udaljena ruralna i obalna područja izazov će predstavljati pristupačnost, jer mnoge porodice možda ne žele da koriste javni prevoz ili avion. Takođe, podsticanje upotrebe privatnih automobila ne odgovara agendi održivosti, konstatovali su govornici.

U Pragu turista nema
PROČITAJTE I…

Češka bez turista – hoteli u Pragu među najpogođenijim u Evropi

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
3Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X