Vesti – Poseban doživljaj - provedite pet sati u fantastičnom Ermitažu – Travel Magazine

Poseban doživljaj – provedite pet sati u fantastičnom Ermitažu

Poseban doživljaj – provedite pet sati u fantastičnom Ermitažu

Da li ste već bili u Ermitažu?

S obzirom na sve veći broj zemalja koje zatvaraju granice i proglašavaju opšti karantin, vrlo su male šanse da ćemo uskoro da putujemo negde. Vrlo male…

Ako smo fizički sprečeni da putujemo, to ne znači da putem određenih virtuelnih tura kroz svet muzeja, destinacija i palata, ne možemo bar malo da odmorimo misli od loših vesti.

Za sve one koje privlači carska Rusija, a posebno veličanstveni Ermitaž u Sankt Peterburgu, sada postoji alternativa. I to odlična!

Reklama + virtuelna tura? Kupljeno!

Naime, kompanija Epl (Apple) je objavila reklamu, snimljenu iPhone-om u Ermitažu, koja traje 5 sati i 19 minuta! Da, dobro ste pročitali.

Video o Ermitažu, snimljen je u 4k rezoluciji, iz jednog kadra. 

Zanimljivo je da je napravljen sa ciljem da promoviše trajanje baterije smart telefona iPhone 11.

Pet sati u Ermitažu –  art dela, plesni nastupi i koncert

Ako znamo da je nekadašnja carska palata, danas jedan od najimpresivnih muzeja sveta, koji ima bogatu riznicu art dela, ne sumnjamo da ćete uživati dok šetate sa Epl-om.

Tokom ove virtuelne šetnje Ermitažom, moći ćete da zavirite u čak 43 galerije Ermitaža, koje čuvaju 588 dela starih majstora kao što su Rembrant i Karavađo. Takođe, i da pogledate plesnu tačku Ermitaž teatra, te poslušate  koncert ansambla ruskog kompozitora Kirila Rihtera.

Posetite i Veliki kineski zid uz pomoć virtuelne ture, te saznajte koji to muzeji imaju isto opciju da ih posetite onlajn. Pročitajte i koji hešteg su pokrenuli svetski muzeji nakon izbijanja pandemije korona virusa, sa ciljem širenja dobrih vibracija i art slika.

Brojne atraktivne destinacije upoznajte ovde.

Podelite ovaj članak...
512Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *