– Privatni let za 550 eura – Travel Magazine

Privatni let za 550 eura

Privatni let za 550 eura

Nekada rezervisani samo za ultrabogate i poznate ličnosti, letovi privatnim avionom sada su dostupni svima onima koji mogu da izdvoje 550 eura na sat. Niskoj ceni doprineo je povećan broj kompanija koje nude ovu uslugu, ali i prenošenje poslovanja u online sferu – smanjujući tako troškove i povećavajući efikasnost flote. Samo na evropskom tržištu ima preko 500 privatnih operatora i preko 2.500 letelica. Mnogi poslovni ljudi koriste usluge privatnih letova kao neku vrstu taksija, za hitna putovanja, kao i letove bez gužve i stresa. Tako, na primer, iznajmljivanje WiJet-ovog aviona Citation Mustang sa samo četiri sedišta (naravno u prvoj klasi) košta 2.200 eura na sat, odnosno 550 eura po putniku.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

2 Komentara

  1. guglao royal charter service serbia i nasao samo nekoliko ovakvih firmi .. ali ne zvuci lose da iznajmite avion, skoknete do npr. praga na par dana i vratite se sa grupom ortaka ..
    osim sto malo vise kosta sve drugo je super 🙂

    Pošaljite odgovor
  2. S obzirom na novonastalu situaciju sa virusom, privatni letovi ce se sve vise koristiti. Pa ko moze da priusti… Cula sam za royal charter, super je stvar sto ima i u Srbiji.

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X