Vesti – Puket otvoren za vakcinisane turiste – Travel Magazine

Puket otvoren za vakcinisane turiste

Puket otvoren za vakcinisane turiste

Tajlandska turistička organizacija (TAT) potvrdila je da je popularni Puket ponovo otvoren za međunarodne putnike, posle 15 meseci.

Potpuno vakcinisani turisti mogu da ostanu na Puketu bez karantina u sklopu modela „Phuket Sandbok“. Za sada ima najave da bi nakon Puketa, i ostrvo Koh Samui moglo da se otvori za vakcinisane turiste.

Prvi let posle godinu dana

Juče je na međunarodni aerodrom Puket sleteo prvi međunarodni let posle više od godinu dana. Ovo je bio prvi od četiri leta u okviru kojih će na tlo Tajlanda stići 400 vakcinisanih turista iz Dohe, Tel Aviva, Singapura I Abu Dabija.

Spanija i Francuska ublazile mere
PROČITAJTE I…

Španija i Francuska ublažile ulazak za srpske građane

Tajlandska strategija ponovnog otvaranja nastaviće da se primenjuje od jula. Sledeći na spisku za otvaranje je Koh Samui, a u avgustu će turistički favoriti poput Krabija, Koh Phi Phi, Khao Laka i Koh Yao početi ponovo da dočekuju goste.

Od septembra, dalje destinacije i rute počeće da dočekuju putnike, uključujući Chiang Mai na severu i Pattayu na istočnoj obali.

Bangkok otvoren za posetu tek od oktobra?

Od oktobra nadalje, Tajland namerava da otvori Bangkok koji je trenutno sa još nekoliko regija zatvoren na 30 dana usled porasta broja zaraženih.

Trang u Tajlandu
PROČITAJTE I…

Trang – tajlandski grad koji je opsednut doručkom

Ostale vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
64Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *