– Putnica napravila incident zato što nije bilo Pepsija – Travel Magazine

Putnica napravila incident zato što nije bilo Pepsija

Putnica napravila incident zato što nije bilo Pepsija

Jedna španska putnica napravila je veliki incident tokom leta od Lisabona do Malage.

Na letu aviokompanije TAP Portugal nije bilo Pepsija u ponudi, što je razbesnelo neimenovanu putnicu i izazvalo lavinu neprijatnih događaja.

Kada je na letu koji traje samo 90 minuta putnica zatražila Pepsi, a stjuardesa joj obasnila da ga nemaju trenutno u ponudi i da može da joj ponudi jedino voćne sokove, nastao je haos.

Putnica je ustala sa svog mesta i uputila se ka kabinskom osoblju urlajući na španskom. Kako nikako nisu mogli da je smire, izašao je i kapetan aviona koji joj je rekao da ako se ne smiri biće uhapšena odmah po sletanju i biće joj zabranjeno da ubuduće leti ovom kompanijom.

Nju je to dodatno razbesnelo, pa je na kraju završila sa lisicama na rukama odmah po sletanju na aerodrom u Malagi.

Prema svedočenju drugih putnika, ona je bila u vidno pijanom stanju, pošto je sve vreme potezala pljosku iz džepa. Svedoci su je opisali kao putnicu iz pakla. Muškarac koji se zadesio pored nje je rekao lokalnim medijima da je ona bila toliko ljuta i nekontrolisana. Širila je prste kao da su kandže iz izgledala je kao đavo.

Iako je aviokompanija uradila sve po propisima za postupanje u takvim situacijama, oni su se ipak našli na meti kritika ostalih putnika zato što su uopšte i dozvolili vidno pijanoj putnici da se ukrca na let.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X