Putnica htela da udahne svež vazduh, ali u avionu

Putnica htela da udahne svež vazduh, ali u avionu

Putnica kineske aviokompanije Sjamen erlajns (Xiamen Airlines) nedavno je napravila pravu pometnju u avionu nakon što je otvorila vrata za izlaz u slučaju opasnosti jer je, kako se navodi, zaključila da je u kabini „previše zagušljivo“ i da želi samo malo „svežeg vazuha“.

Neimenovana žena je 23. septembra osetila veliku vrućinu već pri kraju ukrcavanja na let MF 8215 koji se obavljao sa međunarodnog aerodroma Vuhan Tjanhe (Wuhan Tianhe) do grada Landžou (Lanzhou). Iako je putnica upozorena od strane kabinskog osoblja da nikako ne dira ručicu na vratima za izlaz u slučaju opasnosti u blizini svog sedišta, ona ih nije poslušala i nakon što je avion bio spreman za poletanje, otvorila je vrata. Nakon incidenta putnica se pravdala da je bilo previše zagušljivo i da nije bilo daška svežeg vazduha u avionu!

Poletanje aviona je zbog njenog neodgovornog ponašanja moralo da bude odloženo za jedan sat jer je bilo neophodno sprovesti još jedan krug bezbednosnih provera i potvrditi da su vrata zaista dobro zatvorena. Tokom dodatnih provera stigla je i policija koja je uhapsila putnicu na mestu „zločina“. Vrlo brzo video-snimci neverovatnog prizora postali su viralni na društvenim mrežama u Kini i do sada je zabeleženo preko 18 miliona pregleda. Pretpostavlja se da će žena biti novčano kažnjena za svoj postupak, jer je otvaranje vrata za izlaz u slučaju opasnosti klasifikovano kao remećenje javnog reda.

Inače, nedavno je putnica u avionu napravila haos, jer na letu u ponudi nije bilo pepsija, dok je jedan putnik bio primoran da obuče suknju da bi se ukrcao na let.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...

1 komentar

  1. Ne mogu da verujem šta pišu! Za ovakve stvari uvek je odgovorno kabinsko osoblje! A tekst je senzacionalistički! Dešava se… Razumeće me najpre oni koji rade ili su radili u avio-saobraćaju…

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X