– Putnicima Emirates-a popust za Uber u Dubaiju – Travel Magazine

Putnicima Emirates-a popust za Uber u Dubaiju

Putnicima Emirates-a popust za Uber u Dubaiju

Putnici Emirates-a kojima je potrebna vožnja do i od aerodroma u Dubaiju, ovog leta mogu da dobiju popust za prevoz Uber-om.

Svi putnici, kako državljani Ujedinjenih Arapskih Emirata tako i stranci, koji bukiraju let između 02. juna i 31. jula, za putovanja do 31. avgusta, dobiće ponudu za ograničen broj besplatnih vožnji, ili veliki popust za transfer do i od aerodroma Uber-ovm vozilima.

Stepen pogodnosti zavisi od klase u kojoj putnici putuju (Economy Flex Plus i Economy Flex), a vožnje se mogu bukirati preko Emirates-ovog sajta tokom promotivnog perioda. Putnici koji imaju kartu za Economy Flex Plus klasu dobijaju dve besplatne vožnje od ili do aerodroma, u vrednosti do 120 dirhama po putovanju (oko 30 evra), a putnici koji lete u Economy Flex klasi dobijaju popust od 50% za dve vožnje od ili do aerodroma u vrednosti do 60 dirhama (oko 15 evra) po putovanju.

Foto: emirates.com

Ako uskoro putujete u Dubai, saznajte i koji striktni zakoni važe u ovom emiratu, koji su najzanimljviji suveniri, ali i koji su najbolji tematski parkovi Dubaija.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *