Vesti – Qatar Airways pokreće prvi ekskluzivni program za studente širom sveta – Travel Magazine

Qatar Airways pokreće prvi ekskluzivni program za studente širom sveta

Qatar Airways pokreće prvi ekskluzivni program za studente širom sveta

Qatar Airways je pokrenuo globalni program specijalno za studente širom sveta. Klub studenata je dodatak programu lojalnosti ove avio-kompanije, Privilege Club-a, i nudi brojne pogodnosti specijano prilagođene studentima kako bi im koristio na njihovom obrazovnom putu. Članovi Kluba studenata mogu ostvariti velike uštede i brojne pogodnosti kao što su specijalne cene karata, dodatni prtljag, fleksibilnost za promenu datuma putovanja, besplatan Super Wi-Fi na letu i još mnogo toga. Takođe, automatski postaju članovi Qatar Airways Privilege Club-a – i na taj način mogu da ostvare i dodatne pogodnosti među kojima je i unapređenje nivoa članstva nakon diplomiranja kao i priliku da osvoje 5,000 Qmilja ukoliko učlane prijatelja u Klub studenata.

Qatar uveo fleksibilne karte
PROČITAJTE I…

Qatar Airways prevezao više od 50 miliona kilograma medicinske i humanitarne pomoći

Specijalan program za studente je posebno kreiran prema njihovim potrebama

Izvršni direktor Qatar Airways grupacije Akbar Al Baker je poručio: “Naš novi Klub studenata je kreiran sa fokusom na potrebe studenata. Putovanja su bitan deo njihovog života s obzirom da mnogi studenti odluče da studiraju van granica svoje države tokom celokupnog studiranja ili pojedinačnog semestara. Takođe, znamo da su letnje i zimske pauze savršena prilika da studenti posete svoje porodice i prijatelje ili da jednostavno istražuju svet. Osluškujući potrebe naših redovnih putnika studenata, sa zadovoljstvom želimo da im pomognemo da dosegnu nebo uz naš Klub studenata.”

Novi program za studente je deo šire transformacije Qatar Airways Privilege Club-a koja za cilj ima da putnici budu nagrađeni za lojalnost avio-kompaniji i da nastave da uživaju u najboljim ponudama i pogodnostima. Kao članovi Privilege Club-a studenti će skupljati Qmilje kada putuju Qatar Airways-om, članovima oneworld® alijanse, ili sa bilo kojim partnerom aviokompanije. Studenti takođe mogu da skupljaju Qmilje koristeći Qatar Airways kreditne kartice i kupujući kod Privilege Club partnera. Qmilje se mogu iskoristiti za brojne pogodnosti koje uključuju nagradna putovanja, prelazak u višu kabinu ili dodatni prtljag na letu Qatar Airways-a, za kupovinu u Qatar Duty Free prodavnicama kao i za letove i hotelski smeštaj kod partnera.

Putnici planiraju da nastave putovanja
PROČITAJTE I…

Više od polovine aktivnih avio putnika planira da i dalje putuje

Digitalna članska kartica za studente

Članovi Kluba studenata će dobiti digitalnu člansku karticu koju mogu sačuvati na svoj mobilni telefon ili mobilnu aplikaciju Qatar Airways-a. Svi studenti koji su na stalnim ili vanrednim studijama i imaju između 18 i 30 godina mogu se učlaniti u Klub studenata posetom na qatarairways.com/StudentClub.

Višestruko nagrađivana avio-kompanija Qatar Airways je proglašena “Najboljom avio-kompanijom na svetu” na ceremoniji najboljih svetskih avio-kompanija za 2019. godinu organizovano od strane Skytrax-a. Ponela je i titule “Najbolja avio-kompanija na Bliskom Istoku”, “Najbolja biznis klasa na svetu” i “Najbolje sedište u biznis klasi” kao priznanje za revolucionarno iskustvo biznis klase, Qsuite. Qatar Airways je tako postala jedina avio-kompanija koja je pet puta ponela titulu Skytrax najbolje avio-kompanije na svetu.

Ostale zanimljive teme pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *