Vesti – Ryanair obnovio letove iz Niša uz akciju vrlo povoljnih cena karata – Travel Magazine

Ryanair obnovio letove iz Niša uz akciju vrlo povoljnih cena karata

Ryanair obnovio letove iz Niša uz akciju vrlo povoljnih cena karata

Ryanair, evropska avio-kompanija broj jedan, juče je (2. avgust) obnovila letove iz Niša ka Berlinu. Ovo je usledilo nakon četiri meseca pauze, prouzrokovane pandemijom COVID-19. Berlin je tako postao prva linija Ryanair-a koja se realizuje u letnjem redu letenja. Sa obnovom linije do Malte, malo će se sačekati. Plan je da startuje sredinom avgusta, kada Malta ukine restrikcije za putovanja.

Ryanair obnovu letova iz Niša proslavio uz povoljne karte od 26.99 evra

Građani Srbije sada mogu da planiraju zasluženi letnji odmor po najnižim cenama. Naravno, pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Ryanair preporučio tokom leta kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.

Avgustovski kviz je tu osvojite Laguna knjige
PROČITAJTE I…

Odigrajte naš avgustovski kviz znanja i osvojite Laguna knjige!

U cilju proslave prvog leta iz Niša, a posle COVID-a, Ryanair je pokrenuo prodaju sedišta sa cenama od samo 26.99 evra u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine, koja moraju biti rezervisana do srede (5. avgusta), samo na zvaničnoj web stranici avio-kompanije www.ryanair.com.

„Ryanair sa zadovoljstvom objavljuje da nastavlja sa operacijama u Srbiji nakon 4 meseca. Kako bismo proslavili svoje prve letove posle pauze, pokrenuli smo prodaju povoljnih karata od samo 26.99€ u jednom smeru, za putovanja do oktobra 2020. godine. Ove karte moraju samo da se rezervišu do srede u ponoć (5. avgusta). S obzirom da će sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre prijave na sajtu i izbegnu da propuste ovu priliku“, stoji u saopštenju kompanije.

Kako izgledaju putovanja avionom danas
PROČITAJTE I…

Iskustvo CNN ekipe – kako izgledaju danas putovanja avionom širom Evrope

Ryanair podseća sve putnike da poštuju preporučene mere prevencije u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID – 19, kao i da se detaljno informišu pre puta kod nadležnih službi o načinu i uslovima putovanja u Nemačku.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
246Shares
Podelite ovaj članak...

3 Komentara

  1. Rezervacija za oktobar do Berlina u jednom pravcu 26 evra datum prva polovina oktobra

    Pošaljite odgovor

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X