– Sa Etihad-om dva besplatna noćenja u Abu Dabiju – Travel Magazine

Sa Etihad-om dva besplatna noćenja u Abu Dabiju

Sa Etihad-om dva besplatna noćenja u Abu Dabiju

Etihad Airways, nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, nedavno je najavila produžetak kampanje besplatnog prekida putovanja u Abu Dabiju do kraja godine, zbog popularnosti ponude tokom početnog meseca.

Putnicima na proputovanju kroz glavni grad UAE upućen je poziv da iskoriste priliku i uživaju u pauzi na putovanju tokom dvodnevnog besplatnog boravka u hotelu i istraže razne živopisne atrakcije grada.

Abu Dabi posetiocima nudi priliku da istraže kulturne znamenitosti, impresivnu arhitekturu, tematske parkove svetske klase, kao i upečatljive plaže i pustinjske pejzaže. Grad se dopada i solo putnicima i parovima u potrazi za jedinstvenim iskustvima putovanja, kao i porodicama koje žele sjajne uspomene s decom, čineći ovaj grad savršenom destinacijom za predah tokom odmora.

Etihad Airways nudi dva besplatna noćenja u hotelskom smeštaju u Abu Dabiju svim gostima koji rezervišu letove do i od svih destinacija Etihad-a preko Abu Dabija. Gosti mogu da biraju između hotela koji se nalaze u gradu, uključujući i hotele sa pet zvezdica kao što su Intercontinental Abu Dhabi i Dusit Thani Abu Dhabi, kao i Pearl Rotana, Courtyard by Marriott VTC, Crowne Plaza i Radisson Blu.

Ovaj besplatan prekid putovanja u Abu Dabiju dostupan je za rezervacije preko interneta na sajtu etihad.com ili preko turističkih agenata do 01. decembra 2019. za letove do 31. decembra 2019 godine.

Komercijalni direktor Etihad Airways-a Robin Kamark rekao je ovim povodom: „Izuzetno smo zadovoljni što je naša kampanja besplatnog prekida putovanja u Abu Dabiju privukla toliko naših gostiju i premašila naša očekivanja u prvom mesecu. Ova neverovatna promocija nam daje mogućnost da većem broju posetilaca iz celog sveta prikažemo naš izuzetan dom. Gosti mogu da istraže brojne znamenitosti Emirata, kao i da se opuste i osveže u pauzi putovanja.“

Posetioci u Abu Dabiju mogu da se upoznaju sa remek-delima kulture i glavnim arhitektonskim atrakcijama, uključujući Veliku džamiju Šeika Zajeda, Luvr Abu Dabi i novootvorenu Predsedničku palatu Kasr Al Vatan.

Turisti u potrazi za prirodnim lepotama mogu da „šmugnu“ do predivnih peščanih dina Arabijske pustinje, ili pronađu mir na netaknutoj obali i prekrasnim plažama oko ostrva Abu Dabi.

Adrenalinski avanturisti mogu da uživaju u uzbuđenjima koja nude gradski tematski parkovi, uključujući intenzivni doživljaj G-sile na rolerkosterima Ferari Sveta (Ferrari World), kao i u vožnjama i atrakcijama Jas vodenog sveta (Yas Waterworld) i Vorner Bros sveta (Warner Bros World).

Abu Dabi je odlična destinacija za porodice sa decom

Nezaboravne ekspedicije pustinjskog safarija, mnoštvo golf terena svetske klase i izuzetan izbor domaćih i međunarodnih gastronomskih doživljaja osiguravaju dobar provod za svakoga.

Prednost ovakvih prekida putovanja ne samo da omogućava iskustvo dva odmora u jednom, već pomaže u smanjenju doživljaja džet lega. Globalni putnici sa dugih putovanja će imati koristi od prilagođavanja vremenskoj zoni na njihovom putovanju, stižući na konačno odredište odmorniji.

Etihad gosti, koji rezervišu preko interneta, treba da izaberu opciju leta za više gradova (multi-city flight) i biće upućeni na stranicu za rezervaciju prekida putovanja nakon potvrde rezervacije. Gosti zatim imaju mogućnost da izaberu hotelski paket kod jednog od mnogih hotelskih partnera koji učestvuju u ovoj promociji.

Sa „Posebnom Abu Dabi propusnicom“ (Extraordinary Abu Dhabi Pass), posetioci Abu Dabija mogu da iskoriste svoju kartu za Etihad Airways avion kako bi iskoristili prednosti popusta u odabranim atrakcijama, restoranima, spa tretmanima, plažama i prodavnicama širom grada.

Upoznajte i drugu stranu Abu Dabija, kao i njegovih šest jedinstvenih atrakcija.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X