Vesti – Sa UNIQA osiguranjem – i putuješ i osvajaš! – Travel Magazine

Sa UNIQA osiguranjem – i putuješ i osvajaš!

Sa UNIQA osiguranjem – i putuješ i osvajaš!

Kroz brojne pogodnosti za korisnike putnog osiguranja, UNIQA je i ovog leta svojim klijentima omogućila da ponovo iskuse radost bezbrižnog putovanja širom sveta. Kupovinom individualnog ili porodičnog putnog osiguranja sa COVID pokrićem ili bez njega do 30. septembra, UNIQA svim klijentima osigurava dom dok su van Srbije – za samo 1 dinar.

UNIQA – glavna nagrada 100.000 dinara

I to nije sve. Korisnicima putnog osiguranja, UNIQA je osigurala i vredne nagrade za bezbrižno putovanje! Uz obilje novčanih nagrada, glavna nagrada iznosi 100.000 dinara. Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju, klijenti treba da od 15. juna do 31. avgusta kupe putno osiguranje u ukupnom iznosu od najmanje 5.000 dinara.

Iako svi priželjkujemo bezbrižan odmor i radujemo se svakom putovanju u inostranstvo, nezgode se dešavaju onda kad se najmanje nadamo. Zato je jedino što je potrebno za odmor bez briga – polisa UNIQA putnog osiguranja!

Centar za testiranje
PROČITAJTE I…

Otvoren centar za testiranje na Covid-19 na aerodromu Nikola Tesla

Putno osiguranje sa COVID-19 pokrićem, uz sva standardna zdravstvena pokrića za iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu do iznosa od 30.000 evra, pruža i dodatnu zaštitu i lečenje od korona virusa do 5.000 evra.
Za aktiviranje polise usled nezgode ili iznenadne bolesti u inostranstvu, na raspolaganju je UNIQA Centar za pomoć (na fiksni broj telefona +381 11 36 36 955 ili Viber broj +381 63 36 75 99). Operateri, dostupni 24/7, po prijemu poziva upućuju klijente u najbližu zdravstvenu ustanovu, a troškove zdravstvenoj ustanovi direktno plaća UNIQA.

Ove sezone, sve pogodnosti vezane za sigurno putovanje, građani mogu iskoristiti kupovinom putnog osiguranja u poslovnicama UNIQA osiguranja, putem veb šopa, u ekspoziturama Raiffeisen i Addiko banke, kod zastupnika UNIQA osiguranja i u partnerskim turističkim agencijama.

Iata Travel Pass
PROČITAJTE I…

Aplikacija IATA Travel Pass kreće sa radom u roku od nekoliko nedelja

Zagarantovana zaštita, ažurnost u isplati šteta i jednostavnost korišćenja, čine UNIQA putno osiguranje sigurnim izborom za sve destinacije širom planete. Korisnicima ostaje samo da se otisnu na željeno putovanje i zasluže nagradu za svoj bezbrižan odmor.

Sve dodatne informacije u vezi putnog osiguranja mogu se dobiti putem besplatnog info broja 0800 201 301 i na www.uniqa.rs

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *