Vesti – SEAS - Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope 18. i 19. maja u Beogradu – Travel Magazine

SEAS – Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope 18. i 19. maja u Beogradu

SEAS – Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope 18. i 19. maja u Beogradu

Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope SEAS (Southeast Europe Aviation Summit), najveća regionalna konferencija vazduhoplovne industrije, ove godine se, po treći put organizuje u Beogradu, 18. i 19. maja. Zbog epidemioloških mera događaj će se održati u online formatu i uživo će se besplatno prenositi na zvaničnom portali konferencije www.seas.rs

Na samitu učestvuju 42 govornika iz 27 kompanija koji će u dva dana predstaviti aktuelnosti iz sveta vazduhoplovne industrije i njenih civilnih i vojnih segmenata.

Zemlja-partner SEAS konferencije je Kanada

Na SEAS online konferenciji biće otvorene mnoge zanimljive teme, a moći ćete da saznate više o planiranom izgledu aerodromskog kompleksa „Nikola Tesla“, planovima dve novootvorene regionalne avio-kompanije, strategiji zapošljavanja MTU Srbije, letećem taksiju, helikopterskim programima i novim helikopterima za gašenje požara, reakcijama avio-industrije na korona krizu, kao i o nabavci i razvoju vojne vazduhoplovne tehnike i obuci vojnih pilota.

Od učesnika izdvajamo:

Fransoa Berioz, generalni direktor aerodroma Nikola Tesla
Predrag Todorović, direktor kompanije Air Montenegro
Stjepan Bedić, direktor nove hrvatske avio-kompanije ETF Airways
Žaklina Teofilović, HR direktorka kompanije MTU Srbija
Piotra Kačor, direktor kompanije Avia Prime (novi vlasnik Jat Tehnike)
Boško Rupić, komercijalni direktor Er Srbije

Seas

Foto: Promo

SEAS konferenciji će takođe prisustvovati i predstavnici kompanija: Erbas, De Haviland, Embraer, Bel Helikopter, FerroECOBlast Europe i Pink Research and Development Center, u vojnom delu konferencije će učestvovati pomoćnik ministra odbrane za materijalne resurse dr. Nenad Miloradović i pukovnik doc. dr. Slaviša Vlačić, dok će o svemirskim istraživanjima više govoriti predstavnici kompanija Planet i Endurosat.

Sponzori konferencije su Erbas, Belgrade airport, MTU Srbija, Avia Prime, Embraer, De Havilland, Bel Helikopteri, cargo-partner, PRDC, Ferro Crtalic, Planet, Endurosat i drugi.

Konferenciju možete pratiti besplatno online 18. i 19. maja na YouTube kanalu i sajtu Tango Six portala i sajtu konferencije www.seas.rs.

Vazduhoplovni samit jugoistočne Evrope SEAS će se održati i ovog puta u organizaciji specijalizovanog portala za avio-industriju, Tango six.

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *