Vesti – Sjajne vesti iz Etihada! Od sada i globalno zdravstveno osiguranje u okviru Wellness programa! – Travel Magazine

Sjajne vesti iz Etihada! Od sada i globalno zdravstveno osiguranje u okviru Wellness programa!

Sjajne vesti iz Etihada! Od sada i globalno zdravstveno osiguranje u okviru Wellness programa!

Etihad Airways, nacionalna avio-kompanija UAE, odlučila je da u sklopu svog novog zdravstvenog i higijenskog programa Etihad Wellness ponudi i osiguranje na Covid-19.

Šta to zapravo znači za putnike ove avio-kompanije? Putnici kojima bude otkriven koronavirus tokom putovanja neće morati da brinu o medicinskim troškovima ili troškovima karantina kada lete sa kompanijom Etihad.

Da li se moze biti spreman za Covid 19
PROČITAJTE I…

Da li možemo biti spremni za Covid-19?

Sigurnost i zdravlje putnika prioritet Etihada

Dankan Bare (Duncan Bureau), viši potpredsednik prodaje i distribucije ove avio-kompanije izjavio je kako su sigurnost, zdravlje i dobrobit svih putnika i zaposlenih glavni prioritet Etihada, tokom i van leta. Uvođenje globalnog osiguranja Covid-19, u partnerstvu sa AXA-om, se nadovezuje na stroge mere koje su već na snazi kao deo Etihad Wellness programa.

„Ovaj dodatni segment ne samo da će uliti samopouzdanje našim putnicima, već će ih uveriti da činimo sve što je u našoj moći da budu sigurni i zaštićeni. Kako sve više zemalja započinje otvaranje svojih granica, našim gostima olakšavamo planiranje putovanja.“

Testiranja na aerodromima
PROČITAJTE I…

WTTC pozvala vlade svih država da omoguće i pokrenu testiranja na aerodromima

Sve karte za Etihad, bez obzira na datum rezervacije, koje su za putovanja do 31. decembra 2020. godine, uključuju osiguranje COVID-19. Putnici sa postojećim rezervacijama ne moraju ništa da rade, oni se automatski upisuju u Wellness program. Osiguranje važi širom sveta i to za period 31 dana od prvog dana putovanja.

Ako vam je dijagnostikovan Covid-19 tokom putovanja, globalno zdravstveno osiguranje pokriće do 150.000 evra medicinskih troškova i do 100 evra dnevno karantinskih troškova u slučaju pozitivne dijagnoze tokom 14 dana. Za više detalja, pozovite +971 45074002 za arapski, +971 45074007 za engleski ili posetite www.etihad.com/covid19cover.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X