Vesti – Spavajte u hotelu za samo 0,8 evra – Travel Magazine

Spavajte u hotelu za samo 0,8 evra

Spavajte u hotelu za samo 0,8 evra

Ako tražite jeftin smeštaj u hotelu, a nemate ništa protiv da budete zvezda sopstvenog šoua koji će biti prikazivan na internetu, hotel u Japanu ima zanimljivu ponudu.

Nekim turistima će se ta ponuda svideti, a drugima će možda biti i zastrašujuća. U hotelu One Dolar u Fukuoki možete odsesti za samo 0,8 evra za noć, uz jedan uslov – da će vaš boravak biti uživo prenošen na YouTube-u. Ovaj hotel je zvanično poznat kao Asahi Rjokan, a za iskustvo live streaming-a rezervisana je soba broj 8. Ideju je osmislio dvadesetsedmogodišnji vlasnik hotela, kao način da se soba koristi radnim danima, kada je manja potražnja za hotelskim kapacitetima.

Hotel se nada da će zaraditi novac od oglašavanja na internetu. Kad soba nije zauzeta, kamere na lajv strimu će se prebaciti na kancelariju vlasnika. Tada gledaoci mogu da prate njegov uobičajeni radni dan. Za one koji razmišljaju da prihvate uslove koje nudi ovaj hotel, daćemo nekoliko smernica. Nije dozvoljeno da lični podaci gostiju (u pasošu i drugim dokumentima) budu snimljeni kamerom. Na sreću, ono što se događa u kupatilu se ne snima i nema audio, tako da se razgovori ne emituju. Lascivno ponašanje je zabranjeno, a gosti hotela mogu da se presvlače u prostoru pored kupatila. Dozvoljeno vam je da ugasite svetlo, što verovatno neće biti najzabavnije za gledaoce koji vas gledaju preko You Tube kanala.

Ako vam se ovo ne sviđa kao ideja jeftinog smeštaja, evo saveta za pronalaženje što povoljnije hotelske sobe. Saznajte i koji su najluđi zahtevi hotelskih gostiju, ali i šta je presudno za dobar izbor hotela.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
20Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X