Vesti – Tajland i Tinder udružuju snage – Travel Magazine

Tajland i Tinder udružuju snage

Tajland i Tinder udružuju snage

Tajland tj.Turistička organizacija Tajlanda (TAT) je donela odluku da se udruži sa Tinder-om, najpopularnijom aplikacijom za upoznavanje ljudi na svetu. Rezultat ove saradnje će biti turistički aranžmani osmišljeni u cilju upoznavanja članova grupe.

Iako je Tajland otvorio granice za strane turiste, to je još uvek samo za one koji su spremni da dve nedelje karantina provedu u hotelskoj sobi. Zato je inicijativa „Putovanje za samce“ („Single Journey“) pre svega okrenuta ka lokalnom stanovništvu i predstavlja način da se podstakne domaći turizam.

Putovanje u cetrdesetim
PROČITAJTE I…

Solo putovanje u četrdesetim? Evo šta bi trebalo da znate …

Ponuđena putovanja

TAT, zvanična turistička organizacija zemlje, planira devet itinerera, a program započinje sa tri probna putovanja. Prvo je krstarenje rekom Čao Praja u Bangkoku za 100 samaca. Krstarenje je organizovano 20. decembra. Jednodnevni izlet je obuhvatio razgledanje znamenitosti, večeru i razgovor sa stručnjakom za Feng Šui. Njegovo prisustvo je osmišljeno tako da deli savete ali i pokrene određenu temu koja će podstaći međusobnu komunikaciju putnika.

Druga dva planirana putovanja su zabava na plaži i koncert na Puketu kao i putovanje vozom do brane Pa Sak Jolasid u provinciji Lopburi. Oba putovanja su predviđena za januar 2021. godine, a grupa će moći da ima najviše 50 ljudi. Rezervacije su počele 15. decembra i mogu se napraviti putem internet stranice Sneaksdeal (na tajlandskom jeziku).

Direktor TAT-a je naveo da „Putovanja za samce“ ciljaju samostalne putnike koji više vole da sami obilaze različite destinacije u Tajlandu.

Ova inicijativa predstavlja još jednu u nizu ideja za podsticanje domaćeg turizma usred pandemije koronavirusa. U novembru je Thai Airways organizovao let bez konačne destinacije tzv. “Flight to nowhere”. Putnici su poleteli i vratili se u Bangkok usput preletevši preko 99 svetih budističkih mesta širom zemlje.

Dating letovi za nigde
PROČITAJTE I…

Dating letovi za nigde nova atrakcija vazdušnog saobracaja

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
2Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *