Vesti – Trikom do besplatne sobe u hotelu – Travel Magazine

Trikom do besplatne sobe u hotelu

Trikom do besplatne sobe u hotelu

Svi mi sanjamo da nam hotel pokloni besplatno noćenje ili neki spa, ali da to bude srdačan gest dobrodošlice, a ne da do toga dođemo preko trika, i to jednog ovakvog.

Naime, policija je uspela da raskrinka prevaranta koji je uz pomoć posebne “bande” miševa prevario nekoliko hotela. 

37-godišnji Rajan Sentel Stejt je širom SAD-a praktikovao da se čekira u nekoliko hotela, a da potom pusti miša u svoju sobu. Rajan bi sačekao malo dok se miš ne odomaći i ne ostavi tragove izmeta po sobi. Potom bi pozvao hotelske predstavnike da se žali kako je u sobi pronašao miša.

37-godišnji Rajan Sentel Stejt je širom SAD-a praktikovao da se čekira u nekoliko hotela, a da potom pusti miša u svoju sobu

Foto: Olya Adamovich from Pixabay

Sve ovo je naravno radio zarad samo jednog cilja. Uz izvinjenje hotela dobio bi kompenzaciju u vidu besplatnog noćenja. Stejt je za sada, koliko je policiji poznato, ovaj trik ponovio u čak tri različita hotela u državi Juta. Čak dva puta je imao uspeha da izdejstvuje kompenzaciju. 

Ipak, policija veruje da je Rajan ovaj trik izveo još na nekoliko hotelskih lokacija, iako su za sada samo tri hotela obuhvaćena ovom istragom. U sva tri hotela Rajan se koristio miševima i hrčcima.

policija veruje da je Rajan ovaj trik izveo još na nekoliko hotelskih lokacija, iako su za sada samo tri hotela obuhvaćena ovom istragom

Foto: Jan Claus from Pixabay

Ovakav vid prevare naneo je ozbiljne probleme hotelima. Oni po zakonu moraju da pozovu veterinarsku službu ukoliko se u njihovim sobama zateknu životinje ili pronađe životinjski izmet.

Evo kako zaista možete do jeftinije hotelske sobe. Pročitajte i kako da najlakše utvrdite spavate li u prljavoj sobi i ima li u vašem hotelu stenica.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Ovakav vid prevare naneo je ozbiljne probleme hotelima

Foto: Alexas_Fotos from Pixabay

Podelite ovaj članak...
46Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *