Vesti – Turska je pokrenula novu platformu za učenje "ALL IN TÜRKİYE" – Travel Magazine

Turska je pokrenula novu platformu za učenje „ALL IN TÜRKİYE“

Turska je pokrenula novu platformu za učenje „ALL IN TÜRKİYE“

Turska, vodeća turistička destinacija, pokrenula je novu platformu za učenje pod nazivom „All in Türkiye“, kako bi ponudila onlajn kurseve o turističkim bogatstvima zemlje. Dizajnirana je da omogući lak pristup najtačnijim i najsvežijim informacijama o Turskoj sa bilo kog mesta u svetu i dostupna je svim turističkim profesionalcima. Platforma nudi obuku o destinaciji na mreži bez ikakvih troškova. Po uspešnom završetku kurseva, profesionalcima u sektoru će biti izdat sertifikat „Türkiye Specialist“.

Najlepse palate Istanbula
PROČITAJTE I…

Najlepše palate Istanbula koje vredi posetiti

Prepuna drevnih lokaliteta, jedinstvene lepote i neuporedivih destinacija, Turska punom parom nastavlja svoje promotivne aktivnosti, kako bi prezentovala svoj veliki turistički potencijal. Kao jedan od najposećenijih turističkih centara na svetu, zemlja je nedavno pokrenula onlajn platformu za učenje „All in Türkiye“. Ona je dizajnirana za međunarodne turističke agencije, turoperatore i profesionalce u sektoru turizma. Platforma nudi onlajn kurseve o istoriji, kulturi, prirodi i turističkim destinacijama Turske. Na ovaj način se pruža prilika za promociju Turske na najefikasniji način.

Besplatna i fleksibilna obuka da biste postali stručnjak za Tursku

Profesionalci iz sektora turizma, registrovani na veb stranici platforme „All in Türkiye“ (www.allinturkiye.com) će, u svom ritmu i iz udobnosti svojih domova, proći onlajn obuku o destinaciji. Istraživaće Tursku kroz fotografije i video zapise upotpunjene detaljnim komentarima. Obuka na platformi će poboljšati kvalitet informacija koje zaposleni u turizmu dele sa svojim klijentima. Takođe, posredno će poboljšati i njihov potencijal zarade. Kursevi „All in Türkiye“ takođe iz prve ruke nude resurse za marketing i brendiranje, dizajnirane da pomognu u prodaji destinacije turistima.

Stručnjacima iz sektora, koji uspešno završe kurseve, biće dodeljeni brendirani sertifikati. Takođe, oni će imati mogućnost i da koriste titulu „Türkiye Specialist“. Povrh činjenice da pruža odličnu priliku da se privuče više klijenata, prodaju aranžmani veće vrednosti i stekne priznanje kao specijalista za prodaju Turske, platforma „All in Türkiye“ je potpuno besplatna i fleksibilna.

11 sveobuhvatnih kurseva i još mnogo drugih koji dolaze

Pružajući različite pristupe za prodaju Turske najširem tržištu, „All in Türkiye“ trenutno nudi 11 sveobuhvatnih kurseva. To su: „Safe Tourism Certification & Insurance“, „About Türkiye“, „Istanbul“, „Antalya“, „Izmir“, „Cappadocia“, „Mediterranean“, „Aegean“, „Selling Türkiye“, „MICE“ i „Outdoor & Adventure“. Svi su dizajnirani sa namerom da edukuju profesionalce iz sektora turizma o jedinstvenostima raznovrsne i bogate ponude Turske. Kursevi se mogu naći u trajanju od 60, 90 ili 120 minuta, a očekuje se da će do marta 2022. ukupno 24 kursa biti onlajn na platformi.

Istanbul i Kapadokija
PROČITAJTE I…

Sedam dana Turske – Istanbul i Kapadokija

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *