– Upoznajte Meksiko u tekila vozu – Travel Magazine

Upoznajte Meksiko u tekila vozu

Upoznajte Meksiko u tekila vozu

Ako volite putovanja i tekilu, sada svoje dve ljubavi možete da spojite.

Tequila Herradura Express je voz koji spaja meskički grad Gvadalaharu i Amatitán, mesto na kome je nastala tekila.

U vozu se mogu degustirati razne vrste tekile, samostalno ili u koktelima, a putnici tokom vožnje imaju priliku da uživaju u nekim od najlepših pejzaža zemlje. Po dolasku u istorijski grad Amatitán sledi poseta čuvenoj destileriji Casa Herradura, a tokom obilaska posetioci će saznati sve o legendarnom piću, koje se proizvodi od 1870. godine. Uz degustaciju tekile, služe se lokalni specijaliteti, a ugođaj upotpunjuju marijači i izvođači lokalnog folklora.

Postoje tri tipa putovanja vozom. Express Premium Car su kola namenjena porodicama, u kola Express Club Car mogu da prostupe samo stariji od 18 godina i namenjen je onima koji žele zabavu. Konobari pića služe i u kupeima, a na meniju su vrhunska jela meksičke kuhinje. Najluksuznija opcija putovanja je Express First Class Cab, gde putnici imaju mogućnost da uživaju u luksuznom enterijueru, kožnom nameštaju, flat TV-u u kupeu i privatnom bar servisu.

Tequila Herradura Express saobraća svake subote, a karte za ovo iskustvo kreću od 115 dolara za Premium Car, 145 dolara za Club Car i 135 dolara za First Class Car.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X