Vesti – Uskoro u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja – Travel Magazine

Uskoro u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

Uskoro u Zagreb stižu turistički stručnjaci iz 17 zemalja

Best Stay turistička konferencija od ove se godine pozicionira i kao platforma za motivisanje mladih za rad u turizmu

U Zagrebu će se 29. i 30. novembra okupiti turistički profesionalci, predstavnici najvećih hotelskih kompanija iz Evrope i sveta, koji će tokom dva dana održavanja međunarodne konferencije Best Stay, u hotelu Zonar, imati priliku razmeniti znanja i iskustva.

Novembarski kviz novo
PROČITAJTE I…

Odigrajte naš novembarski kviz i osvojite Laguna knjige!

Novi trendovi u hotelskoj i turističkoj industriji

Deveto izdanje ove konferencije na kojoj se progovara o novim trendovima u hotelskoj i turističkoj industriji okupiće brojne domaće profesionalce i menadžere koji će sa stranim kolegama diskutovati o tome kako njihova kvalitetna rešenja implementirati u domaće i regionalno poslovno okruženje. Kao važnu novost ove godine treba istaći da konferencija po prvi put otvara svoja vrata i učenicima i studentima koje direktnim kontaktom s profesionalcima iz industrije i slušanjem njihovih iskustvenih priča želi motivisati za rad u turizmu.

Trendove u turističkoj industriji kreiraju sve zahtevniji gosti. Kreiranje kvalitetne turističke ponude na svim nivoima nikada nije bilo kompleksnije. Jednako je kompleksno i njeno oglašavanje, definisanje pravog prodajnog pristupa ciljanim grupama, uz paralelno konstantu brigu o pozitivnom imidžu brenda. Kako postati i ostati hotel i destinacija koju će gosti oceniti kao svoja „best places to stay“? biće jedno od ključnih pitanja o kojima će se diskutovati.

Zagreb

Kroz bogat programski sadržaj konferencije stručnoj javnosti i učesnicima prezentovaće se teme fokusirane na budućnost turizma i hotelijerstva.

„Cilj nam je da svi učesnici konferencije usvoje nova znanja te se inspirišu kroz prezentacije etabliranih stručnjaka iz inostranstva. Kroz organizaciju sastanaka omogućujemo im da u direktnim razgovorima razmene iskustva i dogovore potencijalne saradnje.

Best Stay party

No, uz formalni networking kome pridajemo veliku pažnju, tu je i Best Stay party koji je na glasu kao idealno mesto za upoznavanje i povezivanje u neformalnijem okruženju. Mladim pak ljudima, ove godine po prvi put otvaramo vrata kako bi im iskusni strani i domaći profesionalci prenosom svojih iskustava pomogli da kreiraju viziju svoje karijere u turističkom sektoru, istakla je Martina Lucić Čanak, direktorka konferencije Best Stay.

Program konferencije pronađite ovde.

British Airways
PROČITAJTE I…

British Airways ponovo za Beograd

Ostale zanimljive vesti pogledajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *