– Wizz Air obnovio liniju od Niša do Malmea – Travel Magazine

Wizz Air obnovio liniju od Niša do Malmea

Wizz Air obnovio liniju od Niša do Malmea

Aviona aviokompanije Wizz Air sleteo je na niški aerodrom u sredu 17. aprila iz Malmea čime je ponovo uspostavljen avio saobraćaj između dva grada.

Linija od Niša do Malmea je ukinuta 7. januara ove godine, ali je kasnije odlučeno da ona bude obnovljena.

Wizz Air će u letnjem redu letenja do 15. septembra na pomenutoj relaciji vršiti redovan putnički avio saobraćaj dva puta nedeljno – sredom i nedeljom, a od 16. septembra ponedeljkom i petkom.

Podsećanja radi Wizz Air je započeo sa letovima sa niškog aerodroma juna 2015. godine sa dve avio linije ka Malmeu i Bazelu, a potom je uvedeno još linija. Trenutno je u organizaciji ove aviokompanije iz Niša moguće leteti ka Bazelu, Dortmundu, Memigenu, Malmeu i Beču.

„Uvođenjem još jedne avio linije pokazali smo da regija jugoistočne Srbije ima velikog putničkog potencijala koji se odnosi na našu dijasporu, poslovne putnike i turiste. Kao uvek do sada, osoblje Aerodroma će svoje poslovne zadatke izvršavati na profesionalni način. Ne stajemo i ne zadovoljavamo se u razvoju sa trenutnim stanjem već konstantno vršimo pregovore sa aviokompanijama koje trenutno lete iz Niša, ali i sa novim kompanijama. Svakako odluka o uvođenju novih linija zavisi od avio kompanija“,   izjavio je v.d. direktora niškog aerodroma Dušan Knežević.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *