– Zaboravili putnicu u avionu – Travel Magazine

Zaboravili putnicu u avionu

Zaboravili putnicu u avionu

Kanađanka Tifani Adams tvrdi da je zaboravljena u avionu aviokompanije Air Canada nakon što je na letu od Kvebeka do Toronta zaspala.

Ona se probudila oko ponoći. Shvatila je da se nalazi u mrklom mraku putničke kabine.

Još je imala vezan pojas. Avion je bio prazan i parkiran na poziciji udaljenoj od terminala. Nije mogla nikoga da pozove jer joj se baterija na telefonu ispraznila, a struje u avionu nije bilo. Pokušala je stupi u kontakt sa kontrolom leta putem radio veze, ali ni ona nije bila u funkciji.

Onda je pronašla baterijsku lampu kojom je kroz prozor slala SOS signale. Ni taj pokušaj nije bio uspešan. Žena je na kraju uspela da otvori prozor u pilotskoj kabini i da glasno doziva u pomoć. Tada je neko od radnika čuo i pomogao joj da izađe iz aviona. Iz kompanije Air Canada su potvrdili da se incident dogodio i saopštili su da rade na utvđivanju okolnosti. Nesrećna putnica je događaj opisala kao užasavajući.

Da letenje avionom može biti stresno iskustvo potvrdilo je i kabinsko osoblje koje je otkrilo mračne tajne iz avionske kuhinje. Mnogi se plaše da lete avionom, ali Šveđani sve više izbegavaju ovaj vid prevoza iz ekoloških razloga.

Ostale zanimljive vesti pročitajte ovde.

Podelite ovaj članak...
0Shares
Podelite ovaj članak...

Pošaljite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X